Lieve jij,

Ik stel me graag aan je voor: ik ben Véronique Heijs, 48 jaar en een trotse moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 15 tot 20 jaar. Ik woon in Heerde. 

Sinds 1999 ben ik afgestudeerd aan de verloskunde academie te Amsterdam. Ik ben direct daarna aan de slag gegaan en heb  inmiddels ruim 20 jaar ervaring als verloskundige. Merendeels in de eerstelijn.  Ik werk  nu 3 dagen per week  als klinisch verloskundige in Harderwijk. Daarnaast werk ik 2 dagen per week in mijn eigen praktijk als coach. Mensen begeleiden, ondersteunen waar nodig, te inspireren en het beste uit zichzelf te laten halen, is mijn passie. 

In mijn vrije tijd wandel ik met onze hond, schilder ik en lees ik graag een boek. Daarnaast houd ik van fotograferen. Ook ben ik te vinden in mijn glas-atelier waarin ik o.a. creatieve workshops geef rondom rouw- en verlies. Ik volg regelmatig scholingen en trainingen. Ik heb altijd het verlangen om het maximale uit mezelf te halen en te blijven bloeien en groeien als mens.

Ik heb in juni 2016 mijn driejarige coachingsopleiding aan de Pulsar Academie afgerond tot veranderkundige. Daarna heb ik een post-HBO opleiding tot eclectisch coach gevolgd bij Amethist Developing People in Amersfoort. Hiermee ben ik breed inzetbaar als coach; immers ieder mens is anders en elk probleem heeft een eigen aanpak nodig. 

 

 Life-coach, persoonlijke groei en onwikkeling.

Ik werk vanuit het eclectisch coachingsmodel. Eclectisch betekent: van alle coachingsmethoden het beste. Praktische coachingsinstrumenten zorgen ervoor dat ik met de juiste aanpak jou je eigen antwoorden laat vinden. Je komt bij mij met een zorgvraag: wat werkt er nu niet in je leven? Daarmee gaan we aan de slag.
Ik werk vanuit het Zijns-model. Hierin ga ik ervan uit dat elk mens puur en goed geboren wordt. Terwijl je opgroeit heb je ervaringen: mooie en minder mooie ervaringen, leer je je wellicht aanpassen, creëer je je leefregels, je normen en waarden: laat ik het bouwsteentjes noemen. Sommige dienen je, sommige werken tegen je. Hoewel we tijdens coaching in het hier en nu en naar de toekomst toe werken, is het soms nodig om terug te kijken naar sommige bouwstenen. Als er bouwstenen zijn die wringen.. dan vervangen we die!

Verder kun je bij mij terecht bij thema's als: angsten, paniek, eenzaamheid, depressie, matheid, onzekerheid, minderwaardigheid, frustraties, (onverwerkt) verdriet, boosheid en heel veel meer. Ook als je jezelf een nieuwe vaardigheid wilt aanleren op het gebied van gevoelens en/of gedrag kun je bij mij terecht.

Coachingstraject: een gemiddeld coachingstraject duurt maar kort: 2 tot 8 gesprekken. Het is een investering in jezelf. Jij staat helemaal centraal. Met nieuwe inzichten en/of vaardigheden ga jij een nieuwe toekomst in.

Vrouwencoach:

Als verloskundige zie ik regelmatig vrouwen die uit balans dreigen te raken. De combinatie van werken, ambities, het moederschap, een leuke vriendin willen zijn, een  waardevolle partner willen zijn... soms is het teveel.  Voordat je het weet zit je een een negatieve spiraal en functioneer je op de automatische piloot. Word je angstig of verdrietig, somber, heb je nare gedachten en voel je je energieloos.

Of je bent net zwanger en in plaats van een roze wolk heb je het gevoel dat er een donkere wolk boven je hangt. Misschien heb je bepaalde angsten voor de zwangerschap en/of baring? Twijfel je aan je moederschap?

Herkenbaar?

Twijfel niet langer; maak een afspraak.

Pulsar-coachingstraject:

Mijn talent is baken. Een vuurtoren. Ik zie jouw licht en reflecteer dat.  Waar nodig schijn ik met mijn licht op jouw pad; voor inzicht en/of verheldering. Daarnaast put ik uit een bron aan levenservaring.  Ik begeleid jou in jouw authenticiteit en help je je levenspad en levensdoelen (weer) helder te krijgen. In een eerste gesprek kijken we waar je tegenaan loopt. Naast dit traject kijk ik ook met jou naar wat jouw talent is, wat jouw kwaliteiten zijn, wat jouw "draken" zijn, wat jou energie geeft, wat jou energie kost en wat jouw verlangens en doelen zijn. Daarnaast leer ik je om een jaar-leervraag in te zetten.  En dan... niet blijven dromen, maar het ook echt gaan doen.  Van inspiratie naar realisatie!

Een Pulsar-coachingstraject duurt 6 bijeenkomsten van  1,5 uur.  De weg ligt voorwaarts.  Het draait helemaal om jou en waar jouw verlangen en behoeften naar uit gaat. Jij: waardig mens, in je eigen kracht, bron van liefde en dienstbaarheid. Zo sluiten we af.

 

Lokatie:

De gesprekken vinden in principe plaats  op mijn woonadres in Heerde. Ook is coaching via beveiligde video-calling mogelijk.

Het is ook mogelijk om  op lokatie te coachen. Voor zwangeren kunnen gesprekken eventueel op de spreekuurlokatie plaatsvinden van de verschillende  verloskundigenpraktijken met wie ik samenwerk. 

Lieve groet,

Véronique Heijs

 

 Goed om te weten:

 *Mijn werkgebied is: regio Heere, Epe, Apeldoorn, Vaassen, Harderwijk, Zwolle.

*Ik ben aangesloten bij de LKPZ: landelijk kenniscentrum  psychiatrie en zwangerschap. 

*Coaching wordt niet vergoed vanuit je basis  zorgverzekering. Ben je aanvullend verzekerd? Informeer dan of je voor een deelvergoeding in aanmerking komt.

*Coaching is niet vrijgesteld van BTW (21%).