Testimonials: geplaatst in overleg met client:

 

Oktober 2021van Brenda; coaching rondom bevallingsverwerking

"Lieve Veronique, ik kwam je artikel tegen op AD.nl. Wat was ik daarvan ontroerd. Het heeft me bezig gehouden. Wat een prachtig en belangrijk werk heb je. Dat wist ik al maar het kwam zo erg binnen. En wat beteken je veel moois. Fijn dat je ook EMDR doet; dat past je zo goed! Ik ben zelf ben heel dankbaar dat je op mijn pad gekomen bent. Dat mocht zo zijn en was ee kadootje. Je hebt mij de troost gegeven en de erkenning gegeven die ik nodig had als ik aan mijn bevalling terug denk. Dankzij jou kan ik zeggen dat ik het door het helemaal de herbeleven en te herschrijven een plekje heb gegeven. Het voelt voor mij niet meer als zwart, intens. Ik ben je ontzettend dankbaar voor onze afspraken en ik hoop dat alle mensen met een heftig en moeilijke bevalling een Veronique treffen. Je bent goud waard. Liefs, Brenda."

 

Januari 2022, Cynthia, coaching rondom bevallingsverwerking

"Veronique heeft me geholpen bij het verwerken van mijn nare bevalling, alweer 7 jaar geleden. Ik had niet gedacht dat EMDR zoveel zou veranderen, maar mijn kijk op de bevalling is echt anders dan aan het begin van de coaching. Ik voelde me echt begrepen door Veronique, ze luisterde heel goed naar me. Ik zou willen dat ik veel eerder naar haar toe was gegaan, dat had me een hoop stress voor een volgende zwangerschap bespaard."

 

 

 

 

Contactgegevens:

 

Contact en aanmelding het liefst per mail, vmheijs@gmail.com of per telefoon.

 

Véronique Heijs

Kanaaldijk Zuid 1

5482 ZW Schijndel (buitengebied)

 

Praktijk: bellen: 06-30983888 

Privé: (appen mogelijk) 06-51868816

 

Mijn praktijk aan huis is nog onder constructie. Ik hoop in de zomer van 2023 te kunnen starten in mijn eigen coachhuis. Tot die tijd coach ik tijdelijk in een mobiel huisje die achterin op onze weide staat. Op ons terrein kun je goed parkeren. Bij nat weer is het slim om rekening te houden met een drassig weiland.

Sommige navigatiesystemen navigeren naar de hondenschool op nr 1.01. Onze hoeve ligt iets verderop, naast de houtfabriek en heeft een lange oprijlaan. 

 

Liefdevolle groet,

Véronique